MAJLIS MAKAN MALAM AMAL PIBG

Majlis Makan Malam Amal anjuran bersama PIBG SMK USJ 13 bagi mencari dana untuk aktiviti dan memperbaiki prasarana sekolah.

..baca berita penuh.

MAJLIS ORIENTASI TINGKATAN SATU DAN PERALIHAN SESI 2020

Tarikh : 31 Dec 2019 (Selasa)
Masa : 8.30-12.30 Tengahari
Tempat : Laluan Bestari,SMK USJ 13. 

..baca berita penuh.

TAKLIMAT DISIPLIN

Taklimat dijalankan kepada murid-murid lelaki dan perempuan bagi membendung masalah disiplin sekolah

..baca berita penuh.

MAJLIS PELANTIKAN PEMIMPIN MUDA 2019

Majlis Pelantikan telah diadakan dengan majlis penuh makna pada 22 Julai 2019. 

..baca berita penuh.

PIBG

PROGRAM GEMILANG SPM anjuran KSIB

Pemberian makanan kpd calon2 SPM 2019 telah pun berakhir..program berjalan sepanjang peperiksaan SPM berlangsung sehingga 28 Nov 2019...KSIB memohon maaf sekiranya terdapat kekurangan semasa program ini dijalankan...KSIB juga mengucapkan terima kasih kepada semua Pentadbir sekolah,guru-guru,ibu bapa yang telah menyumbang wang,tenaga dan masa untuk Program Gamilang SPM ini..Semoga program ini akan dapat diterukan lagi pada tahun akan datang..

Sekian terima kasih
Kumpulan Sokongan Ibu Bapa
SMK USJ 13

      

         

    

Majlis Makan Malam Amal telah berjaya dilaksanakan dalam suasana yang meriah. Majlis disempurnakan dengan paluan gong oleh YAM Tengku Shariffuddin Shah bin Tengku Sulaiman Shah Al-Haj bersama isteri Yang Berbahagia Che Puan Juliana Sophie binti Johari Evans. Majlis diserikan lagi dengan nyanyian Luqman Faiz, Chubb-e (alumni SMKUSJ13), Suraya (alumni SMKUSJ13) dan persembahan kreatif oleh murid-murid SMK USJ 13. 

Terima kasih kepada para dermawan yang telah sudi menderma bagi menjayakan usaha murni PIBG sekolah kita. 

#weloveourschool

      

     

     

Mesyuarat Agung PIBG Kali ke 19 telah diadakan pada 26 Januari 2019. Majlis diserikan lagi dengan kehadiran Pegawai Pendidikan Daerah, Cikgu Abdul Gaffar bin Bakar sebagai perasmi.

Pihak sekolah mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada barisan PIBG Sesi 2018/2019 yang diketuai oleh Encik Ahmad Husaini yang telah banyak menghulurkan bantuan dari segi tenaga dan wang ringgit dalam menyokong aktiviti sekolah.

Tahniah diucapkan kepada barisan PIBG Sesi 2019/2020 yang baharu yang diketuai oleh Encik Suhaimi bin Mohd Dasir. Semoga ikatan dan kerjasama yang padu dapat dikekalkan bagi menjayakan program-program sekolah demi anak-anak thirteenians.

Majlis turut diselitkan dengan pelancaran Digital Den oleh Tuan PPD. Digital Den merupakan bilik darjah yang menggunakan interactive wall hasil sumbangan PIBG sesi 2018/2019. Digital Den diharap dapat menarik minat murid-murid menjalani pdp dengan susasana dan kaedah yang berlainan.

 

 
 
 
   
Go to top
Template by JoomlaShine